Nova Hyundai Kona - Hyundai Bosna i Hercegovina

Oštriji i odvažniji novi izgled

Potpuno nova KONA ima elegantan dizajn eksterijera s pristupom “EV-first”, kombinirajući čist, aerodinamičan prednji dio vozila i Pixelated Seamless Horizon dnevno svjetlo s fluidnim linijama. Ipak, unatoč svom futurističkom izgledu, potpuno nova KONA Electric nikada ne dopušta da se zaboravi da je to SUV.

Sa svojim elegantnim linijama i futurističkim šarmom, sportski karakter potpuno nove KONE Electric naglašen je oblogama blatobrana u boji karoserije, nadograđujući ikonski dizajnerski identitet prve Kone.

Čist, prepoznatljiv prednji dio ističe se jedinstvenim Pixelated Seamless Horizon dnevnim svjetlom koje se elegantno pruža preko cijelog poklopca motora za dinamičniju prisutnost na cesti.

Dinamični stil potpuno nove KONE Electric naglašen je smjelo oblikovanom oblogom blatobrana u boji karoserije koja uključuje prednja i stražnja svjetla za robustan izgled. Oštre, dijagonalne, parametrične površine usklađuju se sa kromiranim ukrasima koji se protežu linijom pojasa.

Da bi pružila prostran životni prostor, potpuno nova KONA Electric je evoluirala, širinom i dužinom, s obilnim prostorom za noge i ramena u drugom redu. Ravni pod bez središnjeg tunela pridonosi osjećaju prostranosti.

Veći životni prostor za sve vaše avanture.

Dizajnirana da se uklopi u Vaš užurbani život, potpuno nova KONA Electric nudi obilje prostora za putnike i teret.

 

Obilan prostor za fleksibilno skladištenje tereta.

Kada je riječ o teretu i skladištenju, potpuno nova KONA Electric nudi obilan prostor za teret od 466 litara (VDA), što je 30% više no što je imala njena prethodnica. Također je jednostavna za prilagodbu: stražnja sjedišta možete preklopiti u ravnu površinu za nekoliko sekundi, a da pritom ne morate skidati naslone za glavu. S ravnim preklopljenim sjedištima imate prostranih 1300 litara prostora za izlete vikendom i velike kutije bilo čega što želite ponijeti sa sobom.

Oduševit će vas fleksibilnost sklopivih stražnjih sjedišta u omjeru 40:20:40. Preklopite srednji segment i možete smjestiti četiri para skija i četiri putnika.

Uživajte u fleksibilnosti 466 litara prostora za teret s podignutim sjedištima, 30% više nego u prethodnoj generaciji KONE Electric.

Prenamijenili smo prostor gdje se obično nalazi benzinski motor i umjesto toga stavili prednji prtljažnik s dodatnih 27 litara prostora za pohranu.

Cjenovnik, tehničke karateristike, katalog

Dokument Naziv Link
PDF dokument Cjenovnik KONA EV
PDF dokument Katalog KONA EV
Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška