Hyundai Auto BH

HYUNDAI AUTO BH je bosansko-hercegovačka firma, osnovana 1997. godine, sa osnovnim ciljem – zastupanje »Hyundai« korporacije u distribuciji vozila istoimene marke. Ovaj cilj zasnovan je na eksluzivnom ugovoru sa »Hyundai Motor Company« za zastupanje i distribuciju vozila, rezervnih dijelova i opreme istoimenog proizvođača na području Bosne i Hercegovine. Implementacija proizvođačke garancije za sva vozila (5 godina ili neograničen broj kilometara) se podrazumijeva i ugovorom je obavezujuća.

Djelatnost firme je slijedeće: prodaja vozila marke "HYUNDAI" postprodajni servis (uspostava i nadzor nad funkcioniranjem servisne mreže, edukacija servisnog personala, tehnička podrška, opskrba rezervnim dijelovima) iznajmljivanje vozila (Rent a car), kao dopunska djelatnost koja se obavlja vlastitim voznim parkom od oko 100 vozila.

U periodu od osnivanja, domaćim kupcima je isporučeno preko 5.000 vozila, sa stalnim porastom prodaje. Dobri rezultati postignuti su stalnom brigom i unaprijeđenjem kvaliteta usluge kupcima i korisnicima vozila iz programa HYUNDAI. Veliki doprinos u prodaji Hyundai vozila svakako pruža i prodajna i servisna mreža, prisutna u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Hyundai Auto BH je otvorio vrata svog novog prodajno servisnog centra na lokaciji Bare, naselje Šip, (Branilaca Šipa 4c). Novim centrom Hyundai je konačno dobio izgled Premium brenda, što zaista i jeste.

Novi Hyundai-ev objekat prostire se na 6.300 m2 i sastoji se od četiri nivoa, od kojeg su dvije etaže pod zemljom i sadrže 150 parking mjesta, prizemljem koje se sastoji od prodajnog salona, servisnog centra, prodavnice za rezervne dijelove i galerije u kojoj su smještene kancelarije naših zaposlenika.

Otvaranjem novog prodajno servisnog centra Hyundai je na prvom mjestu za cilj postavio premisu: « Zadovoljiti potrebe i očekivanja svojih kupaca i klijenata, ali i prevazići ista ujedno.« Sa novim Hyundai centrom svi klijenti imati će priliku dobiti kompletnu i vrhunsku uslugu krenuvši od prodajnog salona opremljenog po posljednjim korporativnim standaradima (sa kutkom za klijente, ali i za djecu) pa sve do vrhunski opremljenog servisa.

Servisni centar je opremljen sa vrhunskom opremom i tehnikom, također po posljednjim korporativnim standaradima i posjeduje 6 dizalica, liniju za dijagnostiku marke MAHA, geometriju točkova, vulkanizersku stanicu, autopraonicu, 2 mašine za punjenje klima uređaja sa gasom R134 i novim eko gasom 1234YF.

Hyundai, najbrže rastuća auto marka u svijetu, zahvaljujući velikim ulaganjima u tehnologiju i razvoj proizvodi visoko kvalitetna vozila uz posljednju dostupnu tehnologiju. Zahvaljujući tome, danas da gotovo ne postoji niti jedno veliko svjetsko priznanje koje Hyundai nije ocijenilo najvećim ocjenama. Ne misli se samo na kvalitetu vozila, već i priznanja za sigurnost, dizajn, napredak, inovacije, ali i priznanja za zadovoljenje potreba kupaca, lojalnost kupaca i sl.

Na BH tržištu, Hyundai je vlasnik najvećih priznanja od strane Udruženja automobilskih novinara BiH (UAN BiH).

Priznanja za Hyundai od UAN BiH:

  • Santa Fe - "Best SUV/Terrain 2013."
  • Hyundai i30 – »Best Buy 2011.«
  • Hyundai i20 – »Best Buy 2010.«
  • Hyundai H-1 – „Privredno vozilo 2009.“
  • Hyundai i30 – „Automobil godine 2008.“
  • Hyundai Santa Fe – „SUV/Terensko vozilo 2007.“
  • Hyundai Tucson – „SUV/Terensko vozilo 2005.“
Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška