Hyundai Ioniq 6 - Hyundai Bosna i Hercegovina

Elektrificirani streamliner.

Elegantan i jedinstven, potpuno novi IONIQ 6 predstavlja siluetu nove ere električne mobilnosti. Njegov aerodinamični dizajn i unutrašnjost koja podsjeća na čahuru stvoreni su kako bi vam pružili personalizirani i fleksibilni prostor koji redefinira Vaše iskustvo u automobilu.

Ultra-brzo punjenje i veliki domet.

IONIQ 6 je stvoren da vas odvede dalje – s bržim punjenjem i elegantnijim stilom. U zavisnosti o vašim potrebama mobilnosti i željenim performansama, možete birati između dvije jačine baterije kao i pogon na sve točkove ili pogon na zadnje točkove. Inovativni sistem baterije od 800 volti pruža vam luksuz i mogućnost ultra-brzog punjenja – tako da možete provesti manje vremena u čekanju na punjenju, a više vremena na putu.

Personalizirajte osjećaj u vožnji.

Možete stvoriti personalizirano iskustvo u vožnji podešavanjem upravljača, snage, osjetljivosti papučice gasa – i modu vožnje na modelima sa pogonom na sva četiri točka.

Prostor. Stil. Profinjenost.

Otkrijte novi nivo personalizirane udobnosti. Unutrašnjost modela IONIQ 6 u obliku čahure pruža vam potpuno novo iskustvo u automobilu. Naša nova EV platforma omogućila je našim dizajnerima da maksimalno iskoriste unutrašnjost za optimizirani prostor za noge i prostranost uopšte. Dualno ambijentalno osvjetljenje u harmoniji je sa ostalim materijalima za opuštenu i ugodnu atmosferu koju možete mijenjati prema svom raspoloženju.

Ekološki prihvatljivi materijali.

Unutrašnjost sadrži eko-proizvedenu kožu, recikliranu PET tkaninu i tepih od reciklirane ribarske mreže, kao i sirovine dobivene iz šećerne trske.

Sa svojim korijenima u Prophecy EV konceptu, graciozno nagnuti krov i aerodinamični dizajn ističu dinamičnu sportsku snagu ove jedinstvene električne limuzine s četvero vrata.

Stražnji spojler inspiriran eliptičnim krilima oblikovan je staklenim, prozirnim materijalima koji ističu njegovu jedinstvenu LED rasvjetu.

Tehnologija koja mijenja pravila igre za više sigurnosti i praktičnosti.

IONIQ 6 redefinira mobilnost sa svojim širokim spektrom visokotehnoloških dodataka sigurnosti, praktičnosti i povezivanja koji su jedinstveni koliko i pametni i pružaju užitak za korištenje.

Uz pomoć pri vožnji autocestom (HDA) 2, IONIQ 6 ima drugu generaciju autonomne vožnje, koja kontrolira brzinu i udaljenost, te vam pomaže pri promjeni trake.

Opcijski digitalni bočni retrovizori zamjenjuju tradicionalne retrovizore s kamerom i unutrašnjim monitorom za bolju vidljivost i poboljšanu aerodinamiku.

Udobno se smjestite. Prednja sjedišta su podesiva u 8 smjerova i pomoću jednog klika se preklapaju u ležaj za drijemanje.

Povežite do dva Bluetooth uređaja u isto vrijeme kako biste jednostavno promijenili atmosferu.

5-godišnja garancija s neograničenom kilometražom.

Kao i svaki Hyundai, IONIQ 6 napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. Tu kvalitetu podupiremo 5-godišnjom garancijom sa neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Povrh toga, litij-ionska polimerna baterija visokih performansi zaštićena je garancijom od 8 godina ili 160.000 km, što god nastupi prije. Uživajte u dodatnoj bezbrižnosti koju vam daje jedna od najboljih garancija u industriji – kao standard.

Cjenovnik, tehničke karateristike, katalog

Dokument Naziv Link
PDF dokument Cjenovnik IONIQ 6
PDF dokument Katalog IONIQ 6
PDF dokument Specifikacije IONIQ 6
Ponuda
Testna vožnja
Kontakt
Podrška